A legmegbízhatóbb név a DNS-vizsgálatok területén

            location:

 1. Ingyenes mintavevő készlet a Lélek nyugalmáért apasági vizsgálathoz
 2. Törvényszéki apasági vizsgálatok
 3. Születés előtti apasági vizsgálatok
 4. Származási vizsgálatok
 5. Bevándorlási DNS-vizsgálatok
 • 100%-osan megbízható DNS-vizsgálatok: Minden vizsgálatot kétszer végzünk el
  Részletek
 • Az apasági vizsgálat folyamatának magyarázata
  Részletek


 • Az ABO vércsoport alapján is lehet apaságot számolni?
  Részletek
 • A szem színéből is lehet az apaságra következtetni?
  Részletek
 • Bárki DNS-mintájának vizsgálatához az illető beleegyezése szükséges?
  Részletek
 • A DNS-t fel lehet használni bűnügyek felderítésénél?
  Részletek

Laborakkreditáció

A DDC ügyfelei számára a legmegbízhatóbb minőségi DNS-vizsgálatokat biztosítja. Az alábbi lista laboratóriumunk, a DDC minősítéseit és tanúsítványait sorolja fel.

ISO/IEC 17025 Tanúsítvány
Az ISO-minősítés Nagy-Britanniában a legmagasabb szintű minősítés. Az ISO/IEC 17025 szabványnak megfelelő minősítés biztosítja az ügyfeleknek a szilárd tudományos alapokon végzett vizsgálatokat. A DDC az ISO tanúsítványt az ACLASS Accreditation Services tanúsító szervezeten keresztül szerezte meg, mely az ILAC teljes jogú tagja.

AABB
Az AABB Apasági Vizsgálatok Akkreditációs Programja a legszélesebb körben elfogadott szabvány a DNS-vizsgáló laboratóriumok körében.  Az  AABB akkreditációt sok helyen megkövetelik bevándorlási, tartásdíjjal kapcsolatos és más jogi ügyekben. Az AABB akkreditációs programja az apasági és hasonló vizsgálatok területén a legszigorúbb előírásokat alkalmazza. A DDC 1996-ban kapta meg először az AABB akkreditációt, és a legutóbbi három inspekció alkalmával már tökéletes, hibapontmentes értékelést ért el.

ASCLD/LAB- International

Az Amerikai Igazságügyi Laboratóriumi Igazgatók Szövetsége Laboratorórium-akkreditációs Bizottsága (ASCLD/LAB) működteti a legszigorúbb igazságügyi DNS-vizsgálati akkreditációs programot. A nemzetközi akkreditációt a laboratóriumok elitje kapja, akik az igazságügyi DNS-vizsgálatok területén a nemzetközi előírásoknak is megfelelnek. Jelenleg a DDC az egyetlen magánlaboratórium, amelyiknek sikerült elérnie ezt a nagyon értékes minősítést.

Az Amerikai Patológusok Kollégiuma (CAP)
A CAP Laboratórium-akkreditálási programjának célja "a betegbiztonság növelése a patológiai és laboratóriumi szolgáltatások minőségének javítása által, képzés, szabványosítás, és a szabályozásnak való megfelelés által." A DDC laboratóriuma a legutóbbi CAP-inspekció alkalmával szintén tökéletes minősítést kapott a laboratórium általános eljárásaira és a molekuláris diagnosztikai szolgáltatások kiválóságára.

New York Állam Egészségügyi Minisztériuma (NYSDOH)
Az NYSDOH minősítés szükséges ahhoz, hogy egy laboratórium New York területéről eredő eseteket fogadhasson. Az NYSDOH előírások nagyon szigorúak, a teljes vizsgálati munkafolyamat rigorózus felügyeletét igénylik, beleértve a felügyeleti eljárásokat és a beutalókat. A DDC az egyike azon kevés AABB-akkreditált laboratóriumnak, melyek NYSDOH minősítéssel is rendelkeznek, és az elmúlt 3 évben tökéletes minősítést értek el.

Klinikai Laboratóriumok Minőségjavító Intézkedései (CLIA)
A CLIA akkreditáció, melyet az USA Egészségügyi Minisztériuma ad ki, azt biztosítja, hogy a laboratóriumi eredmények időben elkészüljenek, pontosak és megbízhatóak legyenek. A DDC már több mint nyolc éve rendelkezik CLIA-akkreditációval.

 

 

Az apasági vizsgálat részletei   |    DNS-vizsgálatok   |    Kérdések   |    Rólunk   |    Kapcsolat   |    Kezdőlap